Dierenspeciaalzaak ’t Warme Nest wordt gerund door de bevlogen eigenaresse Marjon Kostwinder. Zij zit al jaren vol in het dierenvak en heeft haar passie omgezet in werk: andere dierenliefhebbers adviseren en voorzien van de juiste voeders en producten. Zij houdt zichzelf up to date binnen het vakgebied katten en honden door continu cursussen te volgen, lezingen bij te wonen en wetenschappelijke onderzoeken te volgen. Marjon is cursist bij het Kattengedragsadviesbureau en volgt daar de opleiding tot felinocentrisch kattengedragsadviseur. Zij werkt het liefste met natuurlijke en duurzame producten. Dit vindt u duidelijk terug in de keuze van de voeders, verzorgingsmiddelen, snacks en speelgoed in de winkel.

20190510_102604_klein

Op 1 september 2000 begonnen op Kerkplein 13 met 80 vierkante meter winkel bleek deze oppervlakte al snel  te klein. Er was vraag naar andere en meerdere producten dus op zoek naar een ander pand en na anderhalf jaar verhuisde de winkel naar Kerkplein 22. Op deze huidige locatie van maar liefst 400 vierkante meter wordt een zeer veelzijdig aanbod aan huisdier artikelen aangeboden.

De dierenspeciaalzaak voert enkele diervoedingen van voornamelijk Nederlandse bedrijven of leveranciers. Dit zijn voedingen van hoge/goede kwaliteit maar toch aantrekkelijk geprijsd zijn.  Deze voedingen hebben het predicaat natuurlijk, zijn vrij van chemische geur-, kleur- en smaakstoffen en proefdiervrij. Ook bevat het assortiment enkele graanvrije voedingen.

Voor kat en hond vindt u in de winkel een zeer ruim assortiment speelgoed en accesoires. Er wordt gestreefd naar een assortiment die anders dan anders is en dus unieke artikelen bevat. Deze artikelen moeten dan wel een toegevoegde waarde hebben voor het welzijn van hond en kat.

Bij problemen van uw huisdier adviseert ’t Warme Nest allereerst een medische oorzaak uit te sluiten en gaat daarna op zoek naar de oorzaak van het probleem om deze aan te pakken.

In de webshop vind u een ruim assortiment honden en katten producten. Bij de producten worden foto’s en omschrijvingen geplaatst die een zo duidelijk mogelijk beeld geven van het product zodat u de juiste keuze kunt maken bij het bestellen.

Kortom: betrokken, deskundig, een eerlijk advies en anders dan anders!