Levering en verzending

Levering:

’t Warme Nest tracht u bestelling binnen 1 á 3 werkdagen te versturen mits op voorraad. De bezorgtijd is de tijd die de bezorgdienst nodig heeft om uw bestelling bij u thuis af te leveren.  ’t Warme Nest kan niet aansprakelijk gehouden worden voor eventuele schade die u mocht lijden doordat de levering verloren raakt door het toedoen van derden of door onvoorziene omstandigheden of door overmacht.  Als een bestelling wel is verzonden door ’t Warme Nest maar niet geleverd wordt , wordt er een onderzoek ingesteld bij de vervoerder, dit kan meerdere dagen in beslag nemen. Tijdens dit onderzoek kan niet overgegaan worden tot eventuele terugbetaling, annulering van de bestelling of een andere verzending.

Verzending:

’t Warme Nest bezorgt uw bestelling via Post.nl met haar geldende tarieven. Uw bestelling wordt geleverd op het door u opgegeven adres. Bij verkeerde opgave van het adres is het risico voor de klant. Wij verzenden geen bestellingen naar postbusadressen. Als een bestelling niet via brievenbuspost verzonden kan worden,  wordt deze als pakket verzonden. Mocht u dan niet thuis zijn op het moment dat u bestelling wordt aangeboden dan zal u via een kaartje een later tijdstip van bezorging worden aangeboden. Mocht u bestelling niet via Post.nl verzonden kunnen worden door eventuele afwijkende maten of grote en via een andere vervoerder dan Post.nl moeten worden verzonden dan houden wij ons het recht om de daarbij afwijkende bezorgkosten in rekening te brengen. In dat geval zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Annuleren en retourneren

Annulering van een bestelling:

Door de klant:
Binnen 24 uur tenzij de bestelling al aan u is verzonden. Annulering dient te geschieden via het sturen van een email naar info@warmenest.nl en door de in artikel 2. vermelde reden.

Door ’t Warme Nest:
Indien het product niet meer leverbaar is of als wij bij de door u gekozen vooruitbetaling, na 7 werkdagen nog geen betaling hebben ontvangen. Mocht het product niet meer leverbaar zijn maar wel al betaald, dan storten wij het bedrag zo spoedig mogelijk terug op uw rekening.

Retourneren:

Bij retourneren verwachten wij dat u van te voren contact met ons opneemt alvorens u producten terugstuurt, gebeurd dit niet dan kunnen wij een retourzending weigeren. Retour kan uitsluitend binnen 7 werkdagen na levering. Retourkosten zijn voor kosten van de klant. Retourzendingen die niet voldoende zijn gefrankeerd worden door ons geweigerd. Tevens is ’t Warme Nest niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte/ diefstal/ verlies van retourzendingen. Het product dient onbeschadigd, in de originele verpakking ( inclusief accessoires en bijhorende gebruiksaanwijzing) en in nieuwstaat verkerend, retour gezonden te worden. Elk product dat bij ons beschadigd/stuk  of door u gebruikt is, retour wordt ontvangen kan niet worden vergoed. Mocht dit wel gebeuren dan vervalt tevens recht op ontbinding. Bij eventuele waarde vermindering van een artikel kunnen wij van u een schadevergoeding eisen, deze zal dan worden ingehouden op het bedrag van de terugbetaling.

Niet mogelijk om te retourneren zijn:

  • Producten die in de uitverkoop zijn.
  • Producten met een verzegeling.
  • Producten vanwege hygiënische redenen zoals voerpuzzels.
  • Geopende zakken honden of kattenvoer.